Jordmor og fungerende daglig leder

Kristin Bøhn

Kristin Bøhn

 

Kristin har over 20 års erfaring som jordmor, både fra vanlig fødeavdeling og ABC-enheten. Hun har et brennende engasjement for jordmorfaget, forebyggende helsearbeid, kvinnehelse og helsepolitikk. 

Hun har en BSN-grad fra USA hvor hun også har jobbet som sykepleier etter endt utdanning. Etter hjemkomst til Norge har hun vært ansatt på Ullevål i nesten 25 år frem til nedleggelsen av ABC. Først som sykepleier på infeksjonsmedisinsk avdeling og medisinsk observasjonspost før hun tok jordmorutdanningen.

Hun har akupunktørutdanning for jordmødre (2006), veiledningskompetanse (2008) og en påbyggsmaster i jordmorfag ved USN (2018). På fødeavdelingen har hun blant annet vært fagjordmor i flere år og sittet i flere utvalg, deriblant prosedyreutvalget for fødeavdelingen OUS. De siste tre årene på Ullevål landet hun drømmejobben som jordmor på ABC-enheten. Her var hun også tillitsvalgt og sentral i bevar-ABC kampen. 

Kåret til Årets tillitsvalgt 2022 fra Den norske jordmorforeningen og sitter nå i DNJ’s regionstyre. Har en bi-stilling som universitetslektor ved jordmorudanningen, OsloMet. På fritiden har hun hatt flere verv, deriblant sittet i styret til Refugee Welcome Norway og jobbet som frivillig med flyktninger i Oslo i mange år, arrangert norskkurs, ulike kulturtilbud, innsamlinger med mer.  Hun har også jobbet for 'American Red Cross', både som instruktør i 'Community CPR' og i beredskapsteam ved ulykker. 

Personlig har hun mann og fire barn, hvorav ett født på ABC og de øvrige tre hjemme.  

Hun fortetter kampen med sine kolleger og støttestpillere for en bedre fødselsomsorg hvor de nye familiene er i sentrum og hvor individuelle behov og ønsker blir ivaretatt.

 

Vil du prate med en jordmor?

Vil du prate med en jordmor?

Book et møte med jordmor

Ring oss gjerne for en kort uforpliktende samtale.

Om du heller ønsker et hjemmebesøk for å diskutere nærmere, så koster det 500 kr, og det trekkes fra prisen på hjemmefødsel om du velger å gå videre. Et slikt hjemmebesøk kan du booke via bookingmodulen nedenfor

Forskning tyder på at hjemmefødsel medfører færre komplikasjoner.

Det er et voksende antall forskningsrapporter som viser at hjemmefødsel medfører færre komplikasjoner for fødekvinnen. Spør oss gjerne om mer informasjon.

Rectangle 22 (1)

En fantastisk opplevelse

Jeg følte meg ivaretatt og støttet gjennom hele fødselen. Jeg gir mine varmeste anbefalinger, og ville ikke vært foruten selv. Jeg har fått minner for livet.

monia profil

Monia Sidia
ROV Pilot

Rectangle 22 (1)

En fantastisk opplevelse

Jeg følte meg ivaretatt og støttet gjennom hele fødselen. Jeg gir mine varmeste anbefalinger, og ville ikke vært foruten selv. Jeg har fått minner for livet.

monia profil

Monia Sidia
ROV Pilot

Kontaktskjema

KONTAKT OSS

 

Vår adresse
Holtegata 24
0355 Oslo

Åpningstider
Mandag - Fredag 09:00-20:00

Telefon
+47 45 85 89 27
Telefontider
Mandag - fredag 09:00 - 20:00
Lørdag-søndag 09:00-16:00

E-post
jordmor@min-fodsel.no

Har du spørsmål?